Optimaalne toitumine tõsiste massilistel kõrvaltoimetel

Optimum Nutrition Serious Mass on kõrge kalorsusega kõrge valgusisaldusega lisand, mille eesmärk on soodustada lihasmassi ja -massi suurenemist. Kuigi Optimum Nutrition Serious Mass võib aidata teil saada lihaseid, kui seda kasutatakse koos treeningprogrammiga, võib see põhjustada ka ebameeldivaid kõrvaltoimeid. See toode sisaldab 50 g valku ja rohkem kui 250 g süsivesikuid portsjoni kohta. Nagu iga täiendusena, peate enne Optimum Nutrition Serious Massi kasutamist konsulteerima oma arstiga.

Optimum Nutrition’s Serious Mass sisaldab 1,250 kalorit portsjoni kohta, mis moodustab 62,5 protsenti keskmisest päevasest soovitatavast kogusest 2000 kalorit. Üks kilo rasva sisaldab 3500 kalorit, nii et kui sa sööd oma kalorite hooldustasemele ja lisasite ühe portsu Optimum Nutrition Serious Massi tavapärasele toitumisele, siis saaksite kolme päeva jooksul 1 lb. Kuid võite liigse kaloreid neutraliseerida töötades välja, mis põleb kaloreid ja soodustab lihaste kasvu.

Iga Optimum Nutrition Serious Massi pakend sisaldab kogu A-vitamiini soovitatavat kogust. Seega, kui te tarbite teisi A-vitamiini rikkalikke toite, nagu porgandid, spinat ja võrsed, võib teil tekkida A-vitamiini üleannustamise oht, mis võib Põhjustada maksaprobleeme. Seriaalne mass sisaldab 50 g valku portsjoni kohta, mis on samuti terve päeva väärt; registreeritud dieedist Katherine Zeratsky märgib, et liiga palju valku võib põhjustada või süvendada olemasolevaid maksaprobleeme.

Optimum Nutrition Serious Mass sisaldab kreatiini – koostisainet, mida kasutatakse paljudes toidulisandites lihaste ja tugevuse suurendamiseks. Kui kasutate tõsist massi koos teiste kreatiini sisaldavate toidulisanditega, võib teil olla oht neerukahjustuse tekkeks, sest Marylandi Meditsiinikeskuse ülikool märgib, et see on kreatiini kõrvaltoime. Registreeritud dieedik Zeratsky selgitab, et kõrge proteiini tarbimine võib olla seotud ka neerukahjustusega.

Üheks harjutuseks, näiteks resistentsuse väljaõppeks, on see, et see parandab insuliini tundlikkust, mis aitab teie kehal kasutada insuliini efektiivsemalt ja vähendab rasvade kasvu ohtu. Kuid uuringus, mis ilmus 2009. aasta maikuus “Rahvusliku Teaduste Akadeemia menetluses”, leiti, et C-vitamiini ja E-vitamiini tarbimine koos treeningutega pärsib insuliini tundlikkuse paranemist, mida soodustab harjutus. Iga Serious Massi portsjon sisaldab 100% soovitatavast päevasest mõlemast vitamiinist. See võib takistada teie treeningu taastumist.

Rasvasisaldus

Maksa probleemid

Neerukahjustus

Häire treeningu taastamine