Loodusliku rasva põletamise ensüümid

Sageli ravitakse kehakaalu kadu kunstlikult, nagu retseptiravim või kirurgia. Kui otsite looduslikku lahendust, võivad ensüümid olla vastus, mida otsite. Teie keha on tegelikult rasvade põletamisel üsna efektiivne ja see teeb seda ensüümidega.

Funktsioon

Ensüümid on valkud, mis muudavad muud ainet, kuid selle protsessi ajal jäävad ensüümid füüsiliselt muutumatuks. Keha sisaldab loomulikult ensüüme. Igal teie keha rakul on neid, sest need on olulised kõigi keha protsesside jaoks. Nad vastutavad rasvade, süsivesikute ja valkude ümberarvestamise eest oma keha kasutatavasse energiasse.

Lipaas ja rasvumine

Tundub, et otsene seos lipaasi aktiivsuse vahel kehas ja ülekaalulisus. Arizona Phoenixi riiklike tervishoiuinstituutide teadlased täheldasid rasvade lagunemist kehas ja seda, kuidas see on seotud kehakaalu tõusuga. Nad leidsid, et kui inimene rasvhappe oksüdeerumisel on ebaefektiivne, on sellega kaasnev kaalutõus. Selle rasvade lagunemise eest vastutab lipaasi aktiivsus, Coppack ja tema kolleegid täheldasid, et lipaas vähendab rasvade arvu vähenemist vereringesüsteemis. Seda on seostatud südame isheemiatõve suurenenud riskiga. On selge, et teie keha jaoks on oluline, et see rasv vähendaks tõhusalt.

Allikad

Selleks, et aidata keha võime põletada rasva, saate oma dieedi täiendada ensüümi lipaasiga. Kuigi lipaas eksisteerib teie kehas, tekib see ka toidus, mida sööte. Otsige looduslikult rasvaseid või õlisid toite. Neil on tavaliselt lipaasi sisaldus. Näiteks avokaadod, mandlid ja oliiviõli. Papayas on eriline lipaasi allikas.

Denatureerimine

Ensüümide struktuur võib kuumenemise ajal muutuda. Seda protsessi nimetatakse denatureerimiseks, see hävitab ensüümi funktsionaalsust. Selles protsessis uuriti “Journal of Agricultural and Food Chemisty” avaldatud artiklit. Leiti, et rapsiseemne proovides sisalduv lipaas inaktiveeriti temperatuuril 100 ° C. Teises uuringus, mis viidi läbi Rootsi toidutööstuse instituudis, täheldati ka kaunade lipaasi aktiivsust. Kui kaerusid kuumutati, eemaldati lipaas. Selleks, et maksimaalselt suurendada rasva põletamise lipaasi oma toidus, proovige tarbida rohkem värsket, kuumtöötlemata toitu. See tagab ensüümi aktiivsuse.

Hoiatus

Enne oma dieedi muutmist pidage nõu oma arstiga.