Naturopaatiline dieet

Naturopathic medicine, terviklik või terviklik lähenemisviis paranemisele, keskendub looduslikele abinõudele ja keha võimele ennast ravida. Naturopathic arstid on litsentseeritud esmatasandi arstid ja võivad teha tavapäraseid, füüsilisi ja väiksemaid kirurgilisi ravimeid patsientidele. Naturopathic praktikud ei tugine invasiivse ravi, vaid selle asemel tugineda dieedi ja elustiili strateegiaid, mis edendavad head tervist. Naturopathic arstid kasutavad dieeti, harjutusi ja elustiili taktikaid haiguse vastu võitlemiseks.

Ajalugu

Naturopaatilise meditsiini teadus populariseeris dr. Benedict Lust 19. sajandil. Üldiselt integreeris Dr Lust haiguste ennetamist, edendades häid toitumisharjumusi ja asutas 1902. aastal Ameerika Naturaopaatia Kooli.

Umbes

Naturopathic diet toimib, et vältida haigusi, suurendada energiat ja parandada üldist tervist. Ta tugineb toidule võimalikult looduslikul kujul. See tähendab söömist toidudest, mis ei sisalda kunstlikke koostisosi ja mis ei sisalda keemilisi säilitusaineid ega lisaaineid. Naturopaatilise dieedi tüüpilised toidud hõlmavad toores köögivilju, mis on orgaanilised ja hooajalised ning liha, mis pärineb pestitsiididest, hormoonidest ja antibiootikumivabast loomast.

Eeskirjade planeerimisega seotud naturopathic põhimõtted

Naturopaatiline dieet järgib naturopaatilise meditsiini kuut juhtpõhimõtet: usu, et keha saab ennast paraneda, põhjendada, ravida inimest terviklikuna, kasutada mitte-kahjulikke ja mitteinvasiivseid võtteid, keskenduda tervisele, tervisele Ja haiguste ennetamine ning haridus, mis võimaldab inimestel võtta vastutuse oma tervise eest. Seda silmas pidades sisaldab tavapärane naturopathiline sööki umbes 50 protsenti mahepõllumajanduslikku köögivilja, 25 protsenti terveid ja 25 protsenti valku, mis koosneb mahepõllumajanduslikest piimatoodetest või vabapidamisel olevast lihast.

Kasu

Naturopathic medicine põhineb veendumusel, et dieet, mis ei sisalda toitu, mis on looduslik või tervislik, tekitab toksiine, mis mürgitab keha. Tingimused, mida ravitakse ja kõrvaldatakse naturopaatilise toitumisega, hõlmavad seedetrakti probleeme, toidu tundlikkust ja allergiat, immuunhäireid, reproduktiivset tasakaalustamatust, kõrget kolesterooli, unetust, stressi ja ärevust.

Kasutamine kehakaalu langetamiseks

Naturopathic approach to dieting algab uurides rasvumise põhjus. Erinevalt teistest kehakaalu langetamise programmidest põhjustab naturopaatiline meditsiin kaaluprobleeme füüsilise tasakaalutuse häirete, näiteks maksa- või neeruhaiguse ja kilpnäärme häirete, kõrge stressi või emotsionaalse ebatasasuse, toidu toksilisuse või juua sõltuvuste või ootamatu eluviiside muutumise võimaliku suutlikkuse suhtes.