Soolase vee läbipuhumise juhendid kapteni puhastamiseks

Master Cleanse looja Stanley Burroughs soovitab kasutada soolase veega koos oma kurikuulsa “limonaadi toiduga”, sidrunimahla, vee, vahtrasiirupi ja kajenoi pipariga. Burroughs rõhutas oma brošüüris “The Master Cleanser” arvukate soolte eliminatsioonide tähtsust, nõustades puhastusvahendeid “kaks, kolm või enam liigutust päevas”. Tervishoiutöötajad ja dieedid ei soovita Master Cleanse’i. Seepärast ei pea Master Cleanse’i soolase veega läbipaistvad juhised aitama teil kehakaalu tõhusalt kaotada või oma tervist parandada, need sammud kirjeldavad lihtsalt Burroughsi juhiseid “The Master Cleanser”.

Sega pool leelisel vees 2 tl. Meresoolast. Burroughs väidab, et kui te kasutate regulaarselt jooditud (laua) soola, siis soolase veega puhastamine ei tööta korralikult.

Pühkige kogu terve kogus soolase veega esimest asja hommikul “tühja kõhuga,” soovitab Burroughs. Samuti soovitab ta juua lõhnavat teed öösel, et lahti saada, ja soolane vesi lopistatakse hommikul, et see pestaks.

Hoia tualettruumide lähedal. Burroughs näitab, et võite oodata “palju elimineerimisi”. 2007. aasta mai MSNBC Newsi aruandes märgib American Dietetic Association pressiesindaja Susan Moores R.D., et vedelike eliminatsioonid on sageli Master Cleanse’ile iseloomulikud.

Kui soolase vee läbipuhumine ei toimi, märgib Burroughs, et leige veele võib lisada rohkem (või vähem) soola, kuni “sobiva tasakaalu leitakse”. Teiselt poolt väidab ta, et puhastusvahendid võivad juua puhta veega ilma soola.