Toitumisalane teave nabisco meeleheajatega Graham kreekerid

Nabisco Honey Maid Graham Crackers on populaarne suupiste pakutav kuus erinevat sorti, mille toitainesisaldus on 1-unts, mis erinevad veidi, sõltuvalt teie maitse eelistest. Grahami kreekerid võivad olla tervisliku toitumise osaks, kuid vastavalt ameeriklaste 2010. aasta toitumisjuhistele peaks 2000-kalorise toiduga kaasas olema rohkem kui kolm, 1 untsi portsjonit rafineeritud teravilja päevas.

Valk, kalorid ja rasvad per serveerimiseks

Kuusest Graham’i krakkimisviisist iga toit sisaldab 2 grammi valku ja 120-140 kalorit. Valgu soovitatav toitainesisaldus on vahemikus 13 grammi lastel kuni 56 grammi täiskasvanud meeste puhul. Toit annab 6 kuni 7 protsenti kogu kaloritest 2000-kalorise toiduga. Normaalne versioon sisaldab ka ligikaudu 3 grammi rasva, mis on 5 protsenti igapäevasest väärtusest, samal ajal kui madala rasvasisaldusega valik sisaldab 2 grammi rasva või 3 protsenti päevasest väärtusest.

Süsivesikud, kiudained, suhkur ja naatriumi jaotus

2000-kalorise dieedi puhul püüdke saavutada 300 grammi süsivesikuid, 25 grammi kiudaineid, 25 kuni 37,5 grammi suhkrut ja vähem kui 2400 milligrammi naatriumi. Graham-krakkimise teenus annab 21-27 grammi süsivesikuid, 1-2 grammi kiu, 7 kuni 8 grammi suhkrut ja 150 kuni 190 milligrammi naatriumi.

Täiendavad toitumisalased faktid

Honey Maid Graham Crackers’is on mõned täiendavad toitained sõltuvalt valitud maitsest. Mesi, kaneeli ja ruudukujulised sordid sisaldavad 1 kuni 2 protsenti kaaliumisisalduse päevasest väärtusest ja 6 protsenti raua päevasest väärtusest. Šokolaadikogus sisaldab 4 protsenti kaltsiumi päevasest väärtusest ja raua puhul 8 protsenti. Madala rasvasisaldusega mee sisaldab 15 protsenti raua päevasest väärtusest ja kaltsiumi 6 protsenti.