Vanemate meeste ja naiste soovitatav päevane kalorirühm

Enamik mehi ja naisi kipub kaaluma, kui nad vananevad, kuna keha metabolism aeglustub vanusega. Kuigi treenimine aitab, sest see suurendab lihaskoe – mis suurendab ainevahetust vastavalt Weight Watchersi veebisaidile – peate tõenäoliselt vähendama oma kalorite tarbimist, kui soovite jätkata sama rõivastuse kandmist.

Veel liigutusi, rohkem kaloreid

Kaalu säilitamine on tasakaalu saavutamine kalorite tarbimisega. Mida aktiivsem olete, seda rohkem kaloreid saate süüa. Kui olete vanemate kui 50-aastaste naissoost sohvatatud kartul, soovitab riiklik tervisekeskuse Senior Health veebisait, et peaksite sööma kuni 1600 kalorit päevas. Kick oma aktiivsuse taset kuni mõõdukalt aktiivne ja teie kalorite võib minna kuni 1800. Jalutage samaväärselt kolme või enama miiliga päevas, kui soovite, et võtaksite kehakaalu, võite võtta 2 000 kuni 2200 kalorit päevas. Mehed, kellel on üldiselt suuremaid raame ja rohkem lihasmassi, on lubatud aktiivse eluviisiga 2000 kuni 2200 madala aktiivsusega, 2200 kuni 2400 mõõduka aktiivsuse korral ja 2400 kuni 2800.