Loodusliku rahulikkuse ja kaltsiumi kõrvaltoimed

Natural Calm Plus Calcium on Ameerika Ühendriikides markeeritud mineraal- ja vitamiinipaberi turg, mis aitab teil tasakaalustada kehal spetsiaalselt spordiga tegelevatele inimestele. Lisand sisaldab vitamiine D3 ja C, samuti kaaliumi, kaltsiumi ja magneesiumi mineraalaineid. Võta Natural Calm Plus kaltsium segu 8 oz. Veest kaks korda päevas, kui osalete spordis. Tootja väidab, et Natural Calm Plus Calciumi segu aitab kõige paremini kasutada olulisi vitamiine ja mineraalaineid, mida see sisaldab.

Magneesiumi kõrvaltoimed

Iga Natural Calm Plus kaltsiumi annus sisaldab 350 mg magneesiumtsitraati, väidab tootja oma “Täiendav faktide” märgistuses. See moodustab 87 protsenti mineraalide igapäevasest vajadusest. Normaalsel tasemel ei põhjusta magneesiumilisand tavaliselt seda, kui hakkate seda kasutama, kõrvaltoimeid, mis ei ole esialgne kõhulahtisus. Kui aga võtate liiga palju magneesiumi, võib lisaks kõhulahtisuse tekkele esineda ajutisi ja mittetõsisemaid kõrvaltoimeid, nagu iiveldus ja kõhukrambid, mälestusmärk Sloan-Kettering Cancer Center.

Kaltsiumi kõrvaltoimed

Natural Calm Plus Calcium sisaldab 230 mg kaltsiumglükonaati annuse kohta, ütleb ettevõte, või 23 protsenti soovitatavast ööpäevasest nõudest. Ka see mineraal võib põhjustada iiveldust ja teid võib selle tõttu oksendada, eriti täiskasvanu kasutamise varases staadiumis. Drugs.com näitab ka seda, et kaltsiumglükonaat võib teie normaalse söögiisu väheneda ja see võib ajutiselt kõhukinnis tada, kui teie keha sellega reageerib. Teie urineerimine võib samuti suureneda. Sellised kõrvaltoimed ei kujuta endast tavaliselt tõsiseid probleeme ja mõne päeva jooksul nad tavaliselt minema.

Kaaliumist kõrvaltoimed

Kuna Natural Calm Plus Calcium sisaldab väikest kogust kaaliumi, ei pruugi teil kõrvaltoimeid tekkida. Kuid Marylandi Ülikooli meditsiinikeskuses on näidatud, et kaaliumipreparaadid võivad segada paljusid ravimeid, seega peate enne selle toote kasutamist nõu oma arsti nõu. Kui teil esineb kõrvaltoimeid, võivad teil esineda selliseid ajutisi, mitte tõsiseid probleeme nagu iiveldus ja kõhulahtisus. Marylandi Meditsiinikeskuse ülikool märgib ka, et kui te võtate mineraalainet kõrgele tasemele, võivad teie südamega seotud tõsised kõrvaltoimed tekkida. Sel põhjusel jälgige, kui palju kaaliumit tarbite Natural Calm Plus kaltsiumi ja teiste toidulisandite kombinatsioonina. Kui märkate südame löögisagedust või südame rütmi muutusi, pöörduge abivajaja poole.

C-vitamiini kõrvaltoimed

Normaalsete annustega C-vitamiin põhjustab harva ka kõrvaltoimeid. Kuid kuna Natural Calm Plus Calcium sisaldab suures koguses seda – 290 mg või 483 protsenti soovitatavast päevasest kogusest igas annuses – võite sellel esineda tõsiseid probleeme. MayoClinic.com märgib, et suured C-vitamiini annused võivad põhjustada tugevat kõhulahtisust ja iiveldust, samuti neerukive ja gastriiti. Gastriit on haigusseisund, mille puhul kõhuõli muutub ärritatuks ja põletikuks. Rääkige oma arstiga, kui teil tekivad need probleemid.

D3-vitamiin või kolekaltsiferool on kõige tavalisem D-vitamiini üleüldine lisaaine. Tavaliselt võtaks see D-vitamiini vaeguse leevendamiseks, mis võib muuta teie keha nõutava kaltsiumi imendumise keeruliseks. Natural Calm Plus Calcium sisaldab ainult 115 rahvusvahelist ühikut D3-vitamiini annuse kohta või 28 protsenti igapäevasest nõudest. Tavaliselt ei põhjusta D3 kõrvaltoimeid, kui see ei võimalda teie organismil liiga palju kaltsiumi imendumist. See võib põhjustada kaltsiumiga seotud kõrvaltoimeid.

Loodusliku Calm Plus Calciumi teine ​​peamine koostisosa on boor. Drugs.com märgib, et inimeste tervisele kasulikkuse efektiivsuse kohta on vähe tõendeid ning märgitakse ka, et “booriühendid võivad olla inimestele toksilised.” See lisa sisaldab 290 mikrogrammi boortsitraati annuse kohta.

D3-vitamiini kõrvaltoimed

Boori kõrvaltoimed