Treiler vs statsionaarne bike

Nii nagu ronimine lennates või kahes trepist on väga erinev bikeist ratsutamast, on StairMaster sama statiivist jalgrattaga sama. StairMaster on populaarne mootoriga treppõiduteede kaubamärk, mille sammud liiguvad eskalaatori omadega sarnaselt. Te astute StairMasterist seisvas asendis ja jääte kogu püsti. Sammude pidev liikumine nõuab, et te peaksite tõstma ülespoole. Vastupidi, statsionaarne bike nõuab istumist ja pedaali.

Mõlema tervisega seotud eelised

Nii StairMaster kui ka statsionaarne jalgratas tagavad suurepärase aeroobse treeningu, sest nad ühendavad puusa-, reie- ja gluteaalide peamist lihasrühmi. Samuti saate hõlpsalt teha intervalli mõlemal masinal, suurendades oma astmelist või pedaalikiirust teatud aja jooksul, seejärel aeglustades tagasi. Mõlemat tüüpi masinad tugevdavad ja toonivad teie alakeha lihaseid.

Pedaalimine versus astumine

Paatlik jalgratas saab mitmesuguseid tüüpe, alates traditsioonilisest püsti kuni lamamistoote versioonideni. Nad kõik toetavad teie kehamassi ja on pedaalitud. Seevastu kasutatakse StairMasteri alati seisvas asendis, mis nõuab astumist. Võite valida kahe motoriseeritud ronimisvariandi vahel, samm-sammul või libisev jooksulint jooksul.