Oikos kreeka jogurti toitumisalased faktid

Oikos kreeka jogurt on üks paljudest kreeka jogurtidest. See on saadaval nii traditsioonilistes kui ka mittelenduvates sordides ning saadaval on 19 erinevat maitset, sealhulgas maasikas, kookospalmivilla, granaatõun ja kohvik latte. Keelekorgi valides on Kreeka jogurtit hea piimatoode, mis on osa tervislikust toitumisest.

Kalorid, süsivesikud ja valk

Üks Oikos kreeka jogurtipulber sisaldab 80-130 kalorit, 12-15 grammi valku ja 6-20 grammi süsivesikuid. Põhineb 2000-kalorist toiduga, see võrdub 4-7 protsenti igapäevasest kalorsusest, 24-30 protsenti igapäevasest valgusisaldusest ja 2 kuni 7 protsenti süsivesiku päevasest väärtusest. Traditsioonilise jogurti serveeringu toitumisprofiil on veidi erinev. See Oikos kreeka jogurtipulber sisaldab 160 kaloreid portsjoni kohta või 8 protsenti igapäevasest väärtusest. Sellel on ka 11 grammi valku või 22 protsenti igapäevasest väärtusest ja 18-19 grammi süsivesikuid või 6 protsenti päevasest väärtusest.

Rasva ja suhkru numbrid

Saadaval mitte-rasvhappes ei sisalda rasva. Traditsioonilise Oikos kreeka jogurti profiil on palju erinev, 4,5 grammi rasva või 7 protsenti igapäevasest väärtusest ja 3 grammi küllastunud rasva või 15 protsenti päevasest väärtusest. Igasugune Oikos kreeka jogurte suhkrusisaldus on 6-20 grammi ühe portsjoni kohta ning sisaldab nii looduslikke kui ka lisatud suhkruid.

Muud toitained

Nii traditsiooniline kui ka rasvane Oikos kreeka jogurt sisaldab 15 protsenti päevasest kaltsiumisisaldusest. Mitte-rasvavari sisaldab 10-15 protsenti D-vitamiini päevasest väärtusest. Traditsioonilisel sordil ei ole D-vitamiini, kuid sellel on 2 protsenti A-vitamiini päevasest väärtusest.