Mere komando dieet

Enamik toitumisharjumusi, mis lubavad kiiret kehakaalu kaotamist, rikuvad tervisliku toitumise põhimõtet – toituvad mitmesuguseid toitainelisi toiduaineid. Marine Commando dieet, tuntud ka kui Royal Marine Commando dieet, on võluväline toitumine. See piirab teie tarbimist teatud toidule ja lubab päevas kaalukadu 1-2 kg. Enne kaalulanguse dieedi alustamist konsulteerige oma arstiga.

Mis toit mõjutab?

Marine Commando dieet on seitsmepäevane dieet, mis sisaldab üksikasjalikku toiduplaani, mida iga päev süüa panna. Toitumise kava üks päev on kõige piiratum, mis piirab teie tarbimist kolme munaga iga toidukorda ühe päeva jooksul kokku üheksa muna kohta, millele lubatakse süüa keedetud, keedetud või õitsetud õli. Teisel päeval lubatakse teil hommikul süüa üks muna või greibimahl, lõunasöögi ajal värske puuviljasalat ja õhtusöögiks tomati, seller ja kodujuust. Teie hommikusöögi võimalus jääb samaks kogu toiduga, samal ajal kui lõunasöök vahetub värske puuviljasalati, aia salat või kala tomatite ja spinati vahel. Õhtusöök sisaldab tavaliselt sellist valku nagu praad, sink või lambaliha, salati ja tomatitega. Neljandal päeval on teil lubatud õhtusööma hakata sööma kolm muna ja üks või kaks röstitud viilu. Toit ei sisalda portsjonite suurusi, vaid näitab, et teil on osade kaupa mõistlik.

Vaata lähemalt toitu

Marine Commando dieet on vähese süsivesinike sisaldus, madala kalorsusega toitumine. Kuigi portsjonid ei ole enamiku toitumise kava raames saadaval, aitab see piirata teie üldist kalorsuse tarbimist ja kaalust alla võtta, piirates tõsiselt toiduvalikuid kõrge proteiinisisaldusega toiduainete ja madala kalorsusega puu- ja köögiviljade puhul. Näiteks esimesel päeval on kogu kalorite tarbimine alla 700 kalori. Väga madala kalorsusega dieeti, mille annus on 800 või vähem, ei ole soovitatav, välja arvatud juhul, kui arst on selle juhtimisel. Muna-raske dieet ei pruugi kõigile sobida. Munad on kolesterooli allikas ja kui teil on kõrge kolesteroolitase, peaksite Clevelandi kliiniku andmetel sööma mitte rohkem kui neli kuni kuus muna nädalas. Toitumine piirab tõsiselt toiduainete rühmi, sealhulgas teravilja ja piimatooteid.

Kaalukaotus

Toetajate Marine Commando pooldajad ütlevad, et võite nädalas kaotada kuni 14 naela. Enamik tervishoiutöötajaid soovitab teil kaalust alla võtta 1 kuni 2 naela nädalas. Kaalu kaotamine liiga kiiresti tähendab tõenäoliselt, et te kaotate vett ja lihaseid, mitte rasva, mis võib jätta teid tunda väsinud ja hooletussejäetud. Vastavalt FamilyDoctor.org-i andmetele on tõenäosus, et ta kaotab kaalu, kui kaotad selle liiga kiiresti.

Tervislik kehakaalu langus

Kui soovite kaalust alla võtta ja hoida seda maha, ei saa järgneda võluväline toitumine nagu Marine Commando dieet. Tervisliku kehakaalu alandamise dieedi kava peaks hõlmama mitmesuguseid toitainete rikkaid toiduaineid kõigist toidugruppidest, sealhulgas puuviljad, köögiviljad, täisteratooted, lahjad valkude allikad nagu kalad ja oad, madala rasvasisaldusega või mittelähtinud piimatooted. Erinevate toitainetega rikastatud toitude söömine soodustab head tervist ja takistab dieedi igavust.