Populaarsed kardiolaulud

Muusika kuulamine ajal, kui teete, aitab teil hoida motiveeritud treenima kauem, muutes treeningu mõnusamaks ja häirides teid väsimuse eest. Parimad lained mõõdukate südametegevuste jaoks, nagu sörkimine või elliptiline treening, hõlmavad lugusid 120 kuni 140 lööki minutis. Töötamise ajal langeb see tempo ligilähedaselt inimese keskmise südame löögisagedusega. Pole tähtis, millist muusikat sulle meeldib, on populaarne laul igast žanrist, mis sobib selle BPM-i profiiliga. Tõhusama südame treeningu jaoks, nagu kiiret kulgemist, võivad 150-meetrise või kõrgema BPM-iga laulud anda ideaalse muusikalise motivatsiooni.

Võibolla olete “Top 40” tüüpi inimene, kellele meeldib oma MP3-mängija laadida kõige soojemate uute pop lugudega enne jõusaali lüümist. Sellisel juhul ei tohiks teil olla probleeme populaarsete südame-laulude leidmisega, et küpsetada treeningut, kuna paljud poplaulud kuuluvad “kardiootsa” tempos vahemikus 120 kuni 140 BPM. Vastavalt trenni muusika veebisaidile Run Sundred, mõned veebisaidi kasutajate 2011. aasta jaanuaris populaarsed kardio popmuusikad on järgmised: Katy Perry, Taio Cruzi ja Ludacrisi “Break Your Heart”; palun mitte minna “poolt Mike Posner; ilutulestik”; Ja Keith Urban “Pane sulle laule”. Proovige tõeliselt pingutada mõne intensiivse südamehaigusega, näiteks jalgrattasõidu või jalgrattaga jalgrattasõiduks, proovige järgmiste poplaulude higistamist 160 BPM tempos: T.I. Live Your Life. Ja Rihianna ja Shania Twaini “Honey, I’m Home”.

Võibolla pop ei ole tõesti sinu asi. Kui see on edukas muusika, mis saab südamega võitu, on siin mõned populaarsed alternatiivsed rock laulud – tempustega 120-140 BPM – ajakirja Marie Claire resident muusikakirjanik DJ Chris Lawhorn soovitab teil lisada oma südame treeningule Heliriba: “The Cranberries” “unistused” – laul, mis ilmub ka ajakirja “Fitness” ajakirja “Top 100 Workout Songs nimekirjas”, “Let’s Go” poolt Weezer ja “Big Bang Baby” The Stone Temple Pilots. Mõningaid kiirema tempo alt-rocki lugusid oma intensiivsemateks südame treeninguteks, proovige ajaveebi “Fitness” ja elutreeningu Allison Goldbergi alternatiivset trenni lemmikut: “Hr. Brightside “poolt Killers.” Prayer “poolt Bloc Party ja” Juicebox “The Strokes on ka populaarne alternatiivseid lugusid kardio, mille BPM loendab põhja pool 150.

Rõhuasetus täpsete rütmide ja laiaulatuslike laulude arvuga up-tempo võidab, electronica on ideaalne žanr muusikat cardio treeningu jaoks. Järgnevalt on välja toodud mõned südamesõbralikud DJ Chris Lawhorni poolt käepärased elektroonikarakud, mis sobivad nii terviseklubiks kui ööklubiks: MSTRKRFT ft. NORE “Bounce”, Chemical Brothers “Päikese seadistamine” ja DJ Tiesto “Just Be”. Kas soovite oma impulssi uuendada veelgi kiiremini? Proovige indie electro-gruppi Postiteenuse 175 BPM lõiget “Sellised suured kõrgused”.

Noostulevas tujus? Või äkki sa oled vaid 80-aastane laps või diskoteegitantsu süda. Mõlemal juhul satuvad paljud 1970ndate ja 1980ndate populaarsete laulude ideaalne südametempo vahemikku 120 kuni 140 BPM. Siin on mõned soovitanud ajakirja Marie Claire DJ Chris Lawhorn: “We built this city” poolt Starship, kas teie emane teab “ABBA poolt ja” fotograaf “Def Leppardilt. Kui olete valmis panema oma sweatbandi Proovige mõnda aeroobset tantsimist või rula panna, proovige John Travolta’t, mille väärtus on 160 BPM, või kui 1980-ndatel New Wave on teie asi rohkem, anna rõõmu “Love To Tear Us Apart” Division, mille tempo on 156 BPM.

Kuigi hip-hopmuusika pakendab agressiivset lööki, mis suudab teil pumbata mitu triikrauda, ​​on paljud hip-hopi laulud aeglasemad ja sobivad tugevamateks harjutusteks kui südame – mõtlevad “Mama Said Knock You Out” LL Cool J raskuste tõstmiseks. Kuid üha rohkem tantsu- ja elektroonikast inspireeritud hip-hop-laule on südamesõbralikud võistlused kõrgemad kui 120 BPM. Mõned populaarsed hip-hop laulud südamehaiguste jaoks on järgmised: Snoop Dogg “Tõmba see meeldib kuumaks”, “Midnight Hour”, mille autoriks on Talib Kweli ft. Estelle ja “Hustlin”, Rick Ross. Kui olete valmis selle impulsspumba kiiruse jaoks Koti treeningut, proovige Jay-Z “Dirt off your Shoulder”, mille BPM arv on 164, või Outkast “Tõus-BOB” BPM-i arvuks 154-st.

Pop

Alternatiivne rock

Electronica

1970ndad ja 1980ndad muusika

Hip Hop