Madala kalorsusega ja kõrge proteiinisisaldusega hommikusöögi ideid

Pannkoogid ja peekoni paksud viilud võivad olla maitsvad, kuid toiduga rikkalik hommikusöök rikub teie dieedi enne kella. Kui teete oma hommikust sööki, vali valkjas, kuid valguse asemel valikuid. Hommikusöök peaks täitma teid kuni 300-400 kalorit.

Munamassi hommikusöök

Munad on klassikaline hommikusöök, kuid munakollased on suure rasvasisaldusega. Tehke munavalgetest omlett vähese kalorsusega hommikusöögiks, mis on pakitud valgega. USDA rahvuslike toitainete andmebaasi hinnangul on tassi munavalgetest 126 kalorit ja 26 grammi valku. Lisage palju küpsetatud köögivilju madala kalorsusega värvi ja maitsega.

Delicious Dairy

Tass rasvavaba kohupiima või tavaline jogurt sisaldab veidi üle 100 kalorit. Kodurjääril on 15 grammi proteiini portsjoni kohta, samas kui tavaline jogurt sisaldab 13 grammi. Segada kas värske puuviljadega kerge suhkruga jook.

Võimas liha

Rasvane peekon, sink ja vorsti ei ole ainsad hommikused liha. Kuubi röstitud kana ja visake see oma munavalge omeletti üle 10 grammi proteiini ja ainult 69 kalorit.