Magneesium ja kuklakujuline neuralgia

Oklusiitne neuralgiat on trauma tagajärjel tekkinud valu pea ja tagaküljel paiknevatele väiksematele ja / või suurematele kuklakujulistele närvidele. Seda valu võib tunda ülemise selja, kaela ja kõrvade taha ning see on tavaliselt terav ja šokk looduses. Nendes piirkondades võib esineda ka nüri. Seda võib olla raske eristada teistest peavalutest nagu migreen ja peapööritus.

Põhjused

Oklusiidi neuralgiat põhjustab igasugune solvamine oktsipitaalsetele närvidele. Võimalik põhjus on peanaha kahjustus, sealhulgas peavigastuse traumad. See tingimus võib aidata kaasa ka tihedale kuklale lihasele, mis põhjustab närvilõike. Põletik võib piirkonnas põhjustada närvide ärritust, mis võib seejärel põhjustada valu. Sageli on arstil raske täpselt põhjendada.

Oklusiidi neuralgi diagnoosimine

Kõhuõõne närvide anesteetiline närvide blokk, mis põhjustab valu leevendust, on diagnoositud kuklale neuralgiale. Tõeline kuklakujuline neuralgia on haruldane. Tavaliselt on see haigusseisundi teisene tegur, näiteks migreen, mis põhjustab ärritavat põletikku küünarvarrele.

Kuidas magneesium aitab

Eeldati, et kõhukinnisusega ümbritsetud kõhunäärmepõletikud süvenevad kõhuõõndevalu. On näidatud, et magneesiumi terapeutilised annused vähendavad lihasspasme. Magneesium aitab samuti kaasa närvide tervisele ja signaalide edastamisele närvisüsteemi kaudu. Magneesium laiendab ka veresooni. Vastunäidustused aitavad kaasa peavalu muudele vormidele – eriti migreenile – sekundaarselt silmakahjustusega neuralgia.

Ettevaatusabinõud

Kõhulihaste neuralgia sümptomid on ebamäärased ja neid võib seostada teiste seisunditega. Oluline on arutada seda seisundit oma arstiga enne ravi alustamist üksinda. Kui teie arst on teie seisundit diagnoosinud kuklakujulise neuralgiana, arutage temaga, kui palju magneesiumi peaksite võtma ja milline vorm oleks teile kõige parem.