Metamutsiil ja diabeet

Metamutsiil on kiudaineid sisaldav bränd, mis sisaldab nii lahustuva kui ka lahustumatu kiudaineid. Diabeet on krooniline häire, mida iseloomustab kõrge veresuhkru tase ja südame-veresoonkonna tüsistused. Toiduvalkude suurendamine aitab teil diabeedi juhtida ja vähendada komplikatsioonide riski. Konsulteerige arstiga Metamutsiili ja diabeedi eeliste kohta.

Psyllium

Psyllium, mida nimetatakse ka isapgoliks ja ispaghula, pärineb Plantago ovata taime seemnest, mis kasvab igal aastal Põhja-Aafrika, Vahemere piirkonnas ja Aasias, eriti Indias ja Pakistanis. India ekspordib ülemaailmsel turul üle 85 protsendi psühhiaali ja Ameerika Ühendriigid on maailma suurim toote importija. Psyllium’it reklaamitakse lahtiste ainetena, mida saab kasutada kõhukinnisuse raviks. Psüülliumi lahustuva kiu sisaldus võib samuti vähendada toidust imenduva kolesterooli kogust. Toidu- ja ravimiamet kiidab heaks tervisealase väite, milles öeldakse: “Lahustumatu kiud toiduainetest nagu psühhioos, mis on küllastunud rasvade ja kolesterooli sisaldava toiduga osa, võib vähendada südamehaiguste ohtu.” Metamutsiili psühhiaali müüakse pulbri, kapsli , Vahvlid ja vedelad vormid.

Vere suhkur

Lahustuv kiud aitab teil veresuhkru taset juhtida. Lahustuv kiud aeglustab suhkrute imendumist toidus teie vereringesse, vältides naelu ja võimaldades teil kontrollida veresuhkru taset. 2010. aasta novembris avaldatud uuringutes, mis on avaldatud “Annakel farmakoterapea”, on teada, et psühholoogiline täiendus võib olla terapeutiline võimalus 2. tüüpi diabeediga inimestele, kes võtavad ravimeid, kuid kellel on pärast sööki suurenenud veresuhkru kontsentratsioon. Uuringu tulemused näitasid, et 10,2 grammi psühhiaali päevas vähendab tõhusalt veresuhkrut.

Kolesterool

Kõrge vere kolesterool on südamehaiguste riskifaktor. Suurenev lahustuvate kiudude toitumine võib vähendada vere kolesterooli taset ja vähendada südamehaiguste riski diabeediga inimestel. Juunis 2000 avaldatud uuringus “American Journal of Clinical Nutrition” on teatatud, et psühliim alandab üldise ja madala tihedusega lipoproteiini kolesterooli, “halva” LDL-kolesterooli taset vereplasmas vastavalt 4,7 ja 6,7 ​​protsenti kõrge kolesterooli patsientidel, kes Tarbige 5,1 g psülliumi päevas 24 kuni 26 nädala jooksul.

Kõhukinnisus

Diabeedid, kes põevad kõhukinnisust, võivad psüülliumi sisaldavate toidulisandite kasutamisest kasu saada. 2007. aasta novembris MMW Fortschritte der Medizin avaldatud meditsiinikeskuses Krankenhaus Nordwesti teadlaste uuringud Frankfurdis, Saksamaal ja avastati, et kuni 60% diabetes mellitus’ega patsientidest põevad seedetrakti sümptomeid, sealhulgas kõhukinnisust Autonoomse närvisüsteemi häired. Teadlased väidavad, et krooniline kõhukinnisus on tõsine probleem diabeedi põdevatel patsientidel ja ravi peaks hõlmama laktaatikumide pikaajalist manustamist, piisavas koguses vedelikke, toidulisandeid ja füüsilist koormust.