Suupiste kõrge vererõhu ja kõrge kolesteroolitase

Ligikaudu kolmandik Ameerika täiskasvanutest on kõrge vererõhk ja üks kolmandik on kõrge kolesteroolitase, vastavalt haiguste tõrje ja ennetamise keskustele. Mõlemad tingimused on südamehaiguste riskifaktorid, mis on Ameerika Ühendriikides peamine surma põhjustaja. Tervislik eluviis aitab teil alandada kõrget vererõhku ja kolesterooli ning saate hoolikalt ette valmistada suupisteid, mis sobivad südame tervislikule toitumisele.

Enamik puuvilju on rikkalikult söödav kiud, mis on taimsetes toiduainetes mittesegunev süsivesikute vorm. Dieetkiud võib vähendada kolesterooli taset ja kõrge kiudainega toitude söömine võib aidata ennetada südamehaigusi. Puuviljad on ka suurel hulgal kaaliumi, mis on oluline mineraal, mis aitab alandada vererõhku, vastupidi naatriumi vererõhku tõstvatele mõjudele. Lisage oma suupisteid banaanid või värsked või külmutatud marjad, mangod, virsikud või kangepulber.

Vastavalt uuringule, mis on avaldatud ajakirjas “Nutrition Reviews” väljaanne aprillis 2013, on inimestel, kes tarbivad vähemalt kolme portsjoni piimatooteid päevas, madalam vererõhk ja väiksem südamehaiguste oht. Tavapärane tavaline või Kreeka jogurt võib paksendada suupisteid ja aidata teil jõuda piimatoodete iga päev soovitatud tarbimiseni. Valige rasvavaba jogurt, et piirata oma kolesterooli sisaldava küllastunud rasva tarbimist.

Rasvumine on kõrge vererõhu ja kõrge kolesterooli riskitegur ja suupisted võivad aidata kaasa nende tervislikele seisunditele, kui need toovad teie toidule liiga palju kaloreid. Sööke suupisteid kui asendusaineid söögikordade asemel, samuti ei tohi lisada lisatud suhkruid tarbetuid kaloreid. Valige magustamata külmutatud puuvilja asemel magusat ja kasutage tavalisi jogurte suhkru või maisisiirupi magusainetena sisaldavate suhkrute asemel. Sulandage jää oma suupisteid, et need saaksid ilma kaloreid lisamata suuremaks.

Köögiviljad pakuvad kaaliumi ja toiduvärve ning nad võivad kaitsta kõrge vererõhu ja kõrge kolesterooli taseme eest. Nad on ka madala kalorsusega ja toetavad tervislikku kehakaalu. Lisage porgandid, peet, sibul ja brokkol oma suupisteid, et suurendada nende kasu tervisele. Samuti kaaluge tervisliku rasva allika lisamist, sest küllastumata rasvad võivad aidata vähendada kolesterooli, vastavalt haiguste tõrje ja ennetamise keskustele. Lisage vähese maapähklivõi või linaseemne kogus toitev suupisteks.

Kasutage puuviljamaitselist baasi

Tarbige piimatooteid südame tervise parandamiseks

Vaata oma kaalu

Lisa Superfoods