Suhkru sisu spagetid squash

Suhkru tarbimise piiramine aitab mitte ainult hoida oma kehakaalu püsivalt, vaid ka hea tervise jaoks. Dr Robert Lustigi sõnul on suhkur rasvumisega seotud ja tõenäoliselt kaasa südamehaiguste ja vähktõbe, mis tema sõnavõtus nimetab suhkrut “mürk”. Spagetti squash, köögivili, millel on õhukeste nuudlite ebatavaline välimus, on suhkrusisaldusega vähe. See võib aidata teie dieedil suhkru üldist kogust vähendada.

Sööge spagette-squashi ja te tarbite palju vähem kaloreid kui oleksite, kui oleksite oma plaadi laadinud tegelike spagetidtega. Nagu ka teisi koorikke, on spagetid vähese kalorsusega. Tass sellest squashist annab vaid 42 kalorit, võrreldes spagetid on 221 kalorit ühe tassi kohta. Spaghetti squash, kuna see on nii vähe kaloreid, töötab hästi paljude vähese süsivesikutega dieediga, kuna see annab ainult 10 g süsivesikuid ühe tassi kohta, millest 2 g on kiudainest. See squash annab ka 1 g valku ja jälgi rasva.

Kui üritate suhkrut vähendada, on alati hea mõte teada, kui suures koguses süüa suhkrusisaldus, kuna see võib kokku tõsta. Spaghetti squash ei häirita peamiselt suhkruvaba dieeti. Üks tassi manustamiskoht annab ainult 4 g suhkrut, mis imendub aeglaselt vereringesse, sest kapsas on kiudaineid. Teiste šokolaadi sordid võivad olla spagetid kapsas kaks korda rohkem süsivesikuid ja suhkruid. Pekingi Pekingi Toiduainete ja Nutritioni Kolleegiumi teadurite sõnul ei pruugi see siiski olla halb asi, sest kõrvitsa suhkrud, teine ​​talvekapsas, näitavad lubadust aidata vähendada veresuhkrut. Võimalik, et ka teistel talvekapsadel on sama mõju. Kui jah, siis võib spagetid söömine aidata teil kontrollida insuliini tootmist.

Paljud inimesed suurendavad spagetist kapslit suhkrusisaldust, isegi ei mõista seda. Spagetid on sageli suhkrulisandiga kastmes, millele võib olla rohkem kui 11 g suhkrut poole serveeritud topsi kohta. Otsige kaubamärke, milles on 3 g suhkrut või vähem ühe portsjoni kohta, või tehke enda kastm värsketest tomatitest. Pühkige spagetid kastmes, piserdama maitsetaimi ja oliiviõli suhkruvabaks pealmiseks.

Kui te asetate spagetid spagetideta, saate mitte ainult säästa märkimisväärsel arvul kaloreid, vaid aitate veresuhkru tasemel püsida ühtlasel keilal. Kui sa söödad rafineeritud süsivesikuid, muudab keha suhkruks glükoosiks – palju kiiremini kui söödud keerulisi süsivesikuid, nagu squash. Spagetti squashi kasutamine paprika, riisi või teiste kõrge glükeemilise toidu, mis mõjutab negatiivselt veresuhkru taset, on ka toiteväärtuslik valik.

Peamine toitumisprofiil

Suhkur

Toppings

Tervislikum glükoosi allikas