Fentermiini toime maksafunktsioonile

Phentermine hydrochloride on retseptiravimite üldnimetus. Söögiisu pärssiv ravim on ette nähtud toitumisharjumuste programmi toetamiseks, mis hõlmab regulaarseid treeninguid ja toitvaid toite. Ravimitootja ja “Arstide Desk” viide “ei näita fentermiini kasutamisega seotud maksafunktsiooni mõjusid ega MedlinePlusi, mis on riiklike tervishoiuinstituutite veebisait. Kuid see sait ütleb, et kõrvaltoimed, mida pole loetletud, on samuti võimalikud.

Umbes Phentermine

Phentermine hydrochloride on valge pulber, mis stimuleerib närvirakke viisil, mis pärsib nälga. Aga teadus ei ole avastanud, kuidas phentermine kontrollib kehakaalu täpsust, vastavalt Drugs.com. Kuna fentermiini funktsioone ei saa täielikult mõista, on võimalik, et ravim vähendab söögiisu rohkem, kui soovid kaalust alla võtta. Samuti väärib märkimist, et fentermiin on lühiajaline ravi, mis kestab kolm kuni kuus nädalat. Selle kemikaali pikemaajaline kasutamine võib kujuneda sõltuvusse.

Phentermine’i kõrvaltoimed

Kuigi fentermiin näib teie maksa otsest kokkupuudet säästava toimega, võib see kahjustada ka teisi kehaosi. See võib häirida teie seedetrakti süsteemi, põhjustades näiteks kõhukinnisust või kõhulahtisust, samuti maoärritust. Ravim võib põhjustada sügavat depressiooni või eufooriat. Muud võimalikud reaktsioonid fentermamiini hulka kuuluvad suukuivus ja ebameeldiv maitse, impotentsus, kiirenenud südametegevus, hüpertensioon, pearinglus, peavalud, nõgestõbi, unetus, rahutus ja värisemine.

Kes kasutab Phentermineit

Phentermine on koostatud 17-aastaste ja vanemate raskekujuliste ülekaalulistel patsientidel. Ravim on mõeldud ka inimestele, kellel on tervislik seisund, mis võib rasvumise tõttu halveneda. Arst määrab, mis raskendavad asjaolud on. Mõned terviseprobleemid, mis võivad kutsuda teda phentermiini välja kirjutama ülekaalulistel patsientidel, on hüpertensioon, kõrge kolesterool ja diabeet.

Phentermine’i annus

Üldine fentermiini annus on üks terve tablett päevas. Kuid on oluline järgida individuaalset retsepti, mille teie arst kirjutab teile, et minimeerida kõrvaltoimete riski. Phentermine tablette hinnatakse lihtsalt jagamiseks, kui teie arst määrab, et pool tavalisest päevasest annusest on teie jaoks parim. Ta võib ka anda teile juhiseid, et te võtate pool tabletist kaks korda päevas. Hommikuseid tablette võta enne hommikust või 1-2 tundi pärast söömist. Kui te võtate fentermiini kaks korda päevas, on tableti teine ​​pool hilisemal pärastlõunal alanud õhtul, et vältida unetust öösel.